Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο του κινηματογράφου και των κινουμένων σχεδίων, η είδηση του θανάτου του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Gilbert Gottfried, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών. Η φωνή του Αμερικανού ήταν γνώριμη καθώς την είχε δανείσει σε διάφορους χαρακτήρες animated ταινιών, ανάμεσά τους και ο παπαγάλος του Αλαντίν.

Διαβάστε ακόμη: Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Γιατί έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, είπε στην Washington Post ότι ο Gottfried πέθανε από μυοτονική δυστροφία τύπου 2. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Τρίτης, με την οικογένειά του να δηλώνει:

https://www.instagram.com/p/CcQzqOBOvJm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Gilbert Gottfried, έπειτα από μια μακρά ασθένεια. Εκτός από την πιο χαρακτηριστική φωνή στην κωμωδία, ο Gilbert ήταν ένας θαυμάσιος σύζυγος, αδελφός, φίλος και πατέρας για τα δύο μικρά παιδιά του. Αν και σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για όλους μας, παρακαλούμε συνεχίστε να γελάτε όσο το δυνατόν πιο δυνατά, προς τιμή του Gilbert».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA