Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραντεβού και πάλι στα δικαστήρια για τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ, αυτή τη φορά επειδή εκείνος της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας της δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση με τη δίκη να λαμβάνει χώρα στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια. 

Διαβάστε ακόμη: Gilbert Gottfried: Πέθανε ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στον παπαγάλο του Aladdin

Μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Χερντ ισχυρίστηκε πως το 2015 κατά τη διάρκεια «μιας κατάστασης ομηρίας» ο Ντεπ χτύπησε, έβρισε και απείλησε ότι θα σκότωνε την τότε σύζυγό του, ενώ την κακοποίησε, βάζοντας ένα μπουκάλι στο σώμα της».

«Τη στρίμωξε πάνω στο μπαρ. Της πέταξε ξανά και ξανά μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Της έριξε μπουνιά. Την κλώτσησε. Της είπε ότι τη μισεί και ότι πρόκειται να τη σκοτώσει. Τη χτύπησε ξανά και ξανά. Και μετά την κακοποίησε βάζοντας στο σώμα της ένα μπουκάλι αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της Χερντ.

Εκπρόσωπος του Ντεπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως αυτοί εμφανίστηκαν χρόνια αργότερα όταν εκείνος τη μήνυσε για δυσφήμιση εξαιτίας δημοσιεύματος όπου η ίδια υποστήριζε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και όχι όταν η Χερντ κατήγγειλε για πρώτη φορά τον Ντεπ το 2016. 

Με τη σειρά τους στο δικαστήριο οι δικηγόροι του Ντεπ χαρακτήρισαν τη Χερντ ως «ένα βαθιά προβληματικό άτομο που χειραγωγεί τους ανθρώπους γύρω της», ενώ τόνισαν πως «εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα». Ωστόσο, μετά η συμπεριφορά της άλλαξε τελείως και «κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της».

Από την άλλη η δικηγόρος της Χερντ παρομοίασε τον Ντεπ με δαίμονα, λέγοντας πως τα βίαια ένστικτά του τροφοδοτούνταν από το αλκοόλ. 

Τέλος, η αδερφή του Ντεπ, η οποία κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως υπήρξε μάρτυρας προσβλητικής συμπεριφοράς της Χερντ προς τον σταρ όταν εκείνος δέχτηκε τηλεφώνημα για συνεργασία από τον Κριστιάν Ντιόρ. Τότε η Χερντ φέρεται να απόρησε επειδή όπως είπε ο συγκεκριμένος οίκος λατρεύει το στυλ, ενώ εκείνος δεν διαθέτει καθόλου. Συμπλήρωσε δε πως πολλές φορές τον αποκαλούσε «χοντρό και γέρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA