Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο Γουίλ Σμιθ να χαστούκισε τον Κρις Ροκ για τη Τζέιντα Πίνκετ, όμως στον απόηχο της βραδιάς των Οσκαρ κυριαρχούν τα σενάρια που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει. Σύμφωνα με την Globe, η βίαιη συμπεριφορά που είχε ο Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των Οσκαρ δυσαρέστησε τη Τζέιντα, με αποτέλεσμα τα «σύννεφα» στη σχέση τους να μην αργήσουν να φανούν ξανά.

Διαβάστε ακόμη: Οι λέξεις της γυναίκας του Γουίλ Σμιθ που τον πλήγωσαν: «Δεν ήθελα ποτέ να τον παντρευτώ»

Όπως υποστηρίζει η πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, Τζέιντα και Γουίλ δείχνουν ενωμένοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, «αλλά μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί τεράστια αμηχανία, ειδικά για τη Τζέιντα» και πρόσθεσε ότι εάν χωρίσουν, αυτό θα είναι μία καταστροφή οικονομικά για τον ηθοποιό. Πέρυσι, ξένα Μέσα ανέφεραν ότι το κόστος του διαζυγίου του ζευγαριού θα αγγίξει τα 270 εκατομμύρια δολάρια. Τον Δεκέμβριο, η ίδια πηγή ήθελε τον Γουίλ Σμιθ και τη Τζέιντα Πίνκετ να φτάνουν σε ένα διαζύγιο ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το συγκεκριμένο ταμπλόιντ ανέφερε ότι ο Γουίλ Σμιθ ήταν έξαλλος για τη φιλία της Τζέιντα με τη ράπερ Λατίφα. Ο Γουίλ Σμιθ είχε βοηθήσει την τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με το «The Fresh Prince of Bel-Air», αλλά δεν φάνηκε να το έκανε επειδή ήθελε πραγματικά να τη βοηθήσει. Οι φήμες για ένα επικείμενο διαζύγιο, το οποίο μάλιστα θα κοστίσει πολύ στον Γουίλ Σμιθ, εξαπλώνονται όλο και περισσότερο, ωστόσο ακόμη καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προχωρήσει σε σχόλια για τα δημοσιεύματα. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τζέιντα έχει δηλώσει ανοιχτά σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι «δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί με τον Γουίλ Σμιθ» και ότι το έκανε επειδή ήταν έγκυος. Μένει τώρα να φανεί αν το ζευγάρι θα τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους ή τα όποια προβλήματα στη σχέση τους θα ξεπεραστούν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA