Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 28χρονη Noor Alfallah φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του 81χρονου Al Pacino, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, με τη φημολογία να παίρνει φωτιά μετά από μια κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ο Jason Momoa όπου απεικονίζονται σε βραδινή έξοδο μαζί με φίλους. 

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ: Νέα σενάρια για τον χωρισμό τους μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα Οσκαρ

Η Noor Alfallah είναι γόνος πλούσιας οικογένειας με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ και δείχνει να έχει μια προτίμηση σε πλούσιους και πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά άντρες, μιας και στο παρελθόν είχε σχέση με τον 78χρονο Mick Jagger και τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. 

Επίσης, δημοσιεύματα της έχουν χρεώσει και τον 91χρονο Clint Eastwood αφού στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους στον Τύπο, αλλά εκείνη επέμενε πως πρόκειται για οικογενειακό φίλο.

Πηγές αναφέρουν πως η Noor Alfallah και ο Al Pacino ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είναι αρκετό καιρό μαζί με τη Noor να μην ενοχλείται καθόλου από τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και το γεγονός ότι ο Pacino είναι μεγαλύτερος και από τον πατέρα της. Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τη σχέση τους. 

https://www.instagram.com/p/CI2SdNXhckm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CGek3O6suux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B24UovfBYxB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BtvCjU8BaGA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cbq-l2nrGMl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για την πρώτη σχέση του Al Pacino μετά από τον χωρισμό του από την 42χρονη ηθοποιό Meital Dohan, η οποία σε συνέντευξή της μετά τον χωρισμό τους, είχε δηλώσει πως «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Al Pacino. Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, αλλά, φυσικά, τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του".

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA