Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του 2022 στη χώρα μας, χωρίς κανείς να γνωρίζει το γιατί. Ο θεατρικός παραγωγός, του οποίου ο αρραβώνας με τη νεαρή Ιλάειρα Ζήση έγινε πρώτο θέμα στα media της χώρας, παραμένει ερωτευμένος και μάλιστα πέρασε το Πάσχα μαζί με την οικογένεια της μέλλουσας νύφης του στο χωριό της, τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Διαβάστε ακόμη: Από 140 ευρώ η βραδιά: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Ντουμπάι

Πιστός, όμως, στο διαδικτυακό ραντεβού του με τους φανς τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μοιράστηκε κάποιες από τις πασχαλινές στιγμές τους στο χωριό, μαζί με το κοινό του στο Tik Tok. Έτσι, το Μεγάλο Σάββατο τον είδαμε να ετοιμάζει μαγειρίτσα μαζί με την Ιλάειρα, με το βίντεο να ξεπερνάει τις 200.000 προβολές.

https://www.tiktok.com/@mavrikiosmavrikiou/video/7089917549181177093

Μία ημέρα μετά ήρθε το αποκορύφωμα. Ο Μαυρίκιος πήρε θέση μπροστά από τις εννιά σούβλες που στήθηκαν, δίπλα του έκατσε η καλή του, ενώ απέναντί τους ήταν σχεδόν όλο το χωριό. Το βίντεο του σουβλίσματος έκανε πάταγο στο Tik Tok φτάνοντας σχεδόν το μισό εκατομμύριο προβολές, αποτελώντας ένα από τα πιο προβεβλημένα του στην πλατφόρμα. 

https://www.tiktok.com/@mavrikiosmavrikiou/video/7090089384409599237
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA