Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής παραδέχτηκε στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) ότι δεν αντέχει την αγένεια και εξήγησε τον πολύ πρακτικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει στα social media, αλλά και τι κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην πραγματική ζωή. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Παραγωγός με έδιωξε από δουλειά, ενώ ήμουν έγκυος»

«Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια εγώ. Θεωρώ τον εαυτό μου ευγενή άνθρωπο, έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον. Απόδειξη αυτού είναι ότι στα 23 χρόνια που είμαι στον χώρο αυτό, άντε να έχω μαλώσει δύο φορές στη δουλειά μου και αυτό για κάτι που έβγαζε μάτι. Δεν μπορώ την αγένεια. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι πια είναι πάρα πολύ αγενείς γιατί νομίζουν λόγω των social media ότι όλα τους ανήκουν κι όλα μπορούν να τα κάνουν, ότι στα πάντα μπορούν να εκφέρουν άποψη και να πουν ό,τι θέλουν κρυμμένοι πίσω από μια ανωνυμία ενδεχομένως και γίνονται και πάρα πολύ αγενείς και στο δρόμο ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο απλός και πρακτικός τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζει στα social media, όπως αποκάλυψε ακούει στο όνομα «block». «Στα social υπάρχει το "άγιο block". Είναι υπέροχο αυτό το κουμπάκι. Πιστεύω στο "άγιο block". Κάνω συχνά. Έχω κάνει πάρα πολλά block», δεν έκρυψε ο Μέμος Μπεγνής.

Όσο δε για την πραγματική ζωή, η αντίδρασή του απάντησε ότι «εξαρτάται από το βαθμό της αγένειας. Εάν είναι πολλή, μπορεί να τσακωθώ, αν όχι, μπορεί απλά να αδιαφορήσω και να φύγω, εξαρτάται και από το mood εκείνης της στιγμής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA