Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά και για την περίοδο που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ήταν τόσες πολλές που έφτασε στο σημείο να κοιμηθεί στη λιμουζίνα του πεθερού της.
Διαβάστε ακόμη: Έλενα Παπαρίζου: Πιο ξανθιά από ποτέ - Η νέα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα για τα τηλεοπτικά μου, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη όσον αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια.
Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τόσο το Just The Two of Us όσο και το Μy Style Rocks να επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέους κύκλους και στα οποία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν, η ίδια απάντησε με μεγάλη δόση χιούμορ:
«Λες να τα κάνω και τα δύο; Θεέ μου. Το φαντάζεσαι; Όχι. Θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, ένα διωράκι για να κλείσω λίγο τα μάτια μου, δεν το ξανακάνω. Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σήριαλ του ΑΝΤ1 "Αν ήμουν πλούσιος" και ήμουν και στην Ιερά Οδό μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.