Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision. Η ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο με το «Ela» είναι μεταξύ των χωρών που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και φαίνεται πως ζει και αναπνέει για τον διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη έκανε την πρώτη της πρόβα - Εμφανίστηκε σαν αναδυόμενη Αφροδίτη

Η ίδια καθώς και κάποια από τα μέλη της ομάδας της, επισκέφθηκαν ένα από τα πιο γνωστά tattoo studios στο Τορίνο και «χτύπησαν» ένα τατουάζ που παραπέμπει στη συμμετοχή τους στη φετινή Eurovison.

Συγκεκριμένα, η Ανδρομάχη έκανε στο εσωτερικό μέρος του χεριού της το σχήμα που έχει το εντυπωσιακό κοχύλι - prop με το οποίο εμφανίζεται στη σκηνή ως άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη και ερμηνεύει το «Ela».

Η Ανδρομάχη αγαπά τα τατουάζ και, μάλιστα, έχει ήδη κάποια στο σώμα της. Μεταξύ άλλων, έχει τη λέξη «honey» στον ώμο της, ένα τριαντάφυλλο και σύννεφα στο αριστερό της χέρι, καθώς και μια σειρά από τριαντάφυλλα στον δεξιό καρπό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA