Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο «λύγισε» την Πέμπτη (12/5) στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ αναφέρθηκε στο Survivor και στον σύντροφό της, Θοδωρή. 

Διαβάστε ακόμη: I Can See Your Voice: Ποιο είναι το νέο μεγάλο πρότζεκτ που ετοιμάζει το MEGA

«Δίπλα στο camp που μέναμε ήταν το αεροδρόμιο και όταν μου το είπε η παραγωγή, άκουγα τα αεροπλάνα και σκεφτόμουν "ουάου τι γίνεται;". Δεν το είχα αντιληφθεί και ακόμα μου προκαλεί σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι εκεί να είναι καλά και να σταματήσει όλο αυτό. Μου το ανακοίνωσαν μέσα στο παιχνίδι και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ σωστά η Ευρυδίκη γιατί είχε ακούσει να το συζητάνε παιδιά που μπήκαν μετά και είπε στην παραγωγή να μου το πουν γιατί θα το μάθω αλλιώς και θα είναι χειρότερο.

Πήγε η Ευρυδίκη στην παραγωγή και μίλησε και με πλησίασαν, μου εξήγησαν τι συμβαίνει και με άφησαν – γιατί ήταν σοβαρός ο λόγος – να μιλήσω για πέντε λεπτά με τη μαμά μου σε ανοιχτή ακρόαση και να μου πει ότι όλοι είναι καλά. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα έχεις επικοινωνία θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Αν όχι, πάει να πει ότι όλοι είναι καλά. Οι συγγενείς μου είναι στη Μαριούπολη. Σε ένα χωριό 15 χλμ. από τη Μαριούπολη είναι ακόμα εκεί. Έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν τους ρυθμούς τους και δουλεύουν.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ότι απλά θέλουν να με πάρουν από εκεί για να πάω δίπλα στους γονείς μου, αλλά ταυτόχρονα αφού μου είπαν ότι είναι καλά, σκέφτηκα – όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται – ότι αφού μου δίνεται μια ευκαιρία να δουλέψω, πρέπει να το "βουλώσω" και να προχωρήσω για να βγάλω λεφτά και να βοηθήσω τους γονείς μου», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο..

Όσον αφορά το Survivor, η ίδια παραδέχτηκε ότι «ήξερα που πήγαινα, πήγα μετά από Covid οπότε είχα ένα θέμα με τις ανάσες μου. Ήξερα που πήγαινα, αλλά δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ. Ήταν όλα πολύ γρήγορα και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Δεν το μετάνιωσα καθόλου που πήγα δεύτερη φορά. Πέρασα πολύ όμορφα, ψάρεψα, έκανα πράγματα ωραία και έκλεισε ο κύκλος πολύ όμορφα». 

Στη συνέχεια η Κάτια Ταραμπάνκο περιέγραψε τον τρόπο που γνώρισε τον σύντροφό της, Θοδωρή αποκαλύπτοντας τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

«Ο σύντροφός μου δουλεύει στην Ελβετία, τη Γερμανία, Εδιμβούργο, Ντουμπάι, φεύγει και Αμερική όπου να ‘ναι. Είναι tattoo artist και κάνει guest. Τώρα είναι Ελλάδα. Γνωριστήκαμε όταν πήγε ένα φλερτ που είχα να κάνει ένας φίλος του τατουάζ, εγώ έτυχε να περνάω μετά από ένα μάθημα που είχα και εκεί τον είδα. Είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει και η απόσταση γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον. Το σημαντικότερο, όμως, είναι το ότι δε με πιέζει στη δουλειά, το σημαντικότερο μου κριτήριο.

Στο παρελθόν είχα δεχτεί πολλή πίεση. Έμπαινα μέσα στο στούντιο φωτογράφησης με ανοιχτή την κάμερα του κινητού μου. Με τα χρόνια σιγά σιγά άρχισα να κόβω τέτοια περιστατικά. Και έτσι βρέθηκε ο Θοδωρής που με βγάζει και φωτογραφίες και μου λέει "αυτή θα βάλεις που φαίνεται πιο ωραίος και ο πωπός". Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να πατήσω πόδι και να αρχίσω να λέω στους άλλους ότι "αυτή είναι η δουλειά μου". Όσο δυναμική με βλέπετε στη δουλειά μου, άλλο τόσο ευαίσθητη είμαι. Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες, όμως», εξομολογήθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA