Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δίκη ανάμεσα στην Αμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ για συγκοφαντική δυσφήμιση συνεχίζεται, με το πρώην ζευγάρι να έχει προχωρήσει σε πολλές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον γάμο του. Η Αμπερ Χερντ ανέβηκε τη Δευτέρα (16/5) για ακόμη μία φορά στο εδώλιο για να καταθέσει και αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2016, όταν ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι βρήκε ανθρώπινα περιττώματα (σ.σ. ο Χολιγουντιανός σταρ υπέδειξε την Χερντ ως υπαίτια) στο κρεβάτι τους στο ρετιρέ τους στο Λος Αντζελες έπειτα από καυγά που είχαν το προηγούμενο βράδυ στα 30ά γενέθλια της ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ - Αμπερ Χερντ: «Τη φοβόμουν, κρυβόμουν στο μπάνιο, έβρισκα περιττώματα στο κρεβάτι μου»

Η Χερντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνη που αφόδευσε στο κρεβάτι, αλλά ένας από τους σκύλους της, ο Μπου, εξηγώντας στο δικαστήριο ότι «το σκυλί είχε φάει από τη μαριχουάνα του Τζόνι Ντεπ, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Χερντ είπε ότι ο Μπου και ο άλλος σκύλος τους, ο Πίστολ, κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους, ώστε ο Μπου να μην χρειάζεται να σηκωθεί τη νύχτα και ενδεχομένως να κάνει την ανάγκη του στο πάτωμα. Η ηθοποιός ανέφερε ότι ενώ ετοιμαζόταν για να πάει στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, άφησε τον Μπου στο κρεβάτι και τότε ήταν που συνέβη το περιστατικό με τα κόπρανα.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2687271.html

Για το περιστατικό με τα περιττώματα στο κρεβάτι, ο σοφέρ του Τζόνι Ντεπ, Στάρλιν Τζέκινς, είχε καταθέσει ότι η Χερντ είχε δικαιολογηθεί, λέγοντάς του ότι: «Ήταν ένα τρομερό αστείο που πήγε στραβά στην πράξη».

«Εκανες κάποιο είδος φάρσας;» ρωτήθηκε η Χερντ από τη δικηγόρο της. «Οχι. Καταρχήν δεν το θεωρώ αστείο, δεν είχα διάθεση για φάρσα. Η ζωή μου κατέρρεε. Ήμουν σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου και μόλις είχα δεχτεί επίθεση στα 30α γενέθλιά μου από τον βίαιο σύζυγό μου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αστείο, τελεία. Αυτό είναι αηδιαστικό».

Επειτα, ισχυρίστηκε, ότι δεν είχε νόημα να κάνει κάτι τέτοιο γιατί κάθε φορά που μάλωναν με τον Ντεπ, δεν έμεναν μαζί και δεν μπορεί να σταθεί το επιχείρημά του, πως είναι δικά της τα περιττώματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA