Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαμός έγινε το πρωί της Τρίτης (17/5) στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, όπου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ. Εκεί, λοιπόν, είχαμε μια μεγάλη αποκάλυψη, η οποία ήρθε μετά από μια ομολογία της ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Βάσκες πίεσε με τις ερωτήσεις της τη Χερντ, προκειμένου να μάθει τι έγιναν τελικά τα χρήματα διαζυγίου που υποσχέθηκε να δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Johnny Depp - Amber Heard: Η ηθοποιός τα ρίχνει όλα στον σκύλο - «Δεν ήταν δικά μου τα περιττώματα»

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η Χερντ είχε πει ότι θα έδινε και τα 7 εκατομμύρια δολάρια που θα έπαιρνε, σε φιλανθρωπίες. Τα μισά χρήματα θα πήγαιναν στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και τα υπόλοιπα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.

Το θέμα βέβαια εδώ είναι πως τα λεφτά δεν πήγαν ποτέ στις φιλανθρωπίες. Η Βάσκεζ ρώτησε τη Χερντ: «Κυρία Χερντ, δεν έχετε ακόμη δωρίσει το ποσό που λάβατε από τον διακανονισμό του διαζυγίου των επτά εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι δεν είναι;», με τη δεύτερη να απαντά: «Λάθος, υποσχέθηκα το σύνολο των επτά εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικό σκοπό και σκοπεύω να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις». Μετά από διάφορες ερωτοαπαντήσεις, τελικά η Χερντ υποχώρησε και ομολόγησε πως «δεν έχω πληρώσει ακόμα».

Λίγο νωρίτερα, η Χερντ αρνήθηκε τις κατηγορίες πως άφησε αυτή τα περιττώματα στο κρεβάτι του Ντεπ και ανέφερε ότι το έκανε ένας από τους σκύλους της, ο Μπου, εξηγώντας στο δικαστήριο ότι «το σκυλί είχε φάει από τη μαριχουάνα του Τζόνι Ντεπ, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA