Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ συνεχίζεται και οι αποκαλύψεις για τον προβληματικό γάμο του ζευγαριού δεν έχουν τέλος. Την Τρίτη (17/5) η ηθοποιός συνέχισε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε γιατί ο πρώην σύζυγός της αρνείται να την κοιτάξει στα μάτια. Η δικηγόρος της Χερντ ρώτησε την ηθοποιό για το γεγονός ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν την έχει κοιτάξει στη διάρκεια της δίκης. Εκείνη απάντησε ότι πρέπει να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι «ένοχος». «Διαφορετικά γιατί δεν μπορεί να με κοιτάξει;», αναρωτήθηκε. «Επιβίωσα», συνέχισε η Χερντ. «Επιβίωσα από αυτόν τον άντρα και είμαι εδώ και μπορώ να τον κοιτάξω».

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Αποκαλύφθηκε τo μεγάλο ψέμα για τα 7 εκατομμύρια δολάρια του διαζυγίου με τον Depp

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δίκη, η οποία μεταδίδεται σε live streaming, θα έχουν παρατηρήσει πως ενώ η Αμπερ Χερντ έχει κοιτάξει πολλές φορές τον ηθοποιό μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκείνος αποφεύγει με κάθε τρόπο να το κάνει.

«Ο κύριος Ντεπ δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης, σωστά;», ρώτησε η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ την ηθοποιό, με εκείνη να απαντά: «Οχι, από όσο έχω προσέξει, δεν το έχει κάνει».

«Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Ντεπ δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του, έτσι;», ρώτησε στη συνέχεια η δικηγόρος με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω». Η δικηγόρος ανέφερε, προκειμένου και υόλοιποι να καταλάβουν τι εννοούσαν οι δύο γυναίκες, ότι «Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;». Η Αμπερ Χερντ απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

Σύμφωνα με ένα ηχητικό που έπαιξε στο δικαστήριο, ο Ντεπ είπε στην Χερντ: «Δεν θα δεις τα μάτια μου ξανά». Αυτό έγινε στη διάρκεια συζήτηση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαν Φρανσίσκο το 2016, τη χρονιά που το ζευγάρι χώρισε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Ντεπ έχει μηνύσει την Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμιση εξαιτίας ενός άρθρου που δημοσίευσε τον Δεκέμβριο του 2018 στην Washington Post, στο οποίο αποκαλούσε τον εαυτό της «δημόσιο πρόσωπο που αντιπροσωπεύει την ενδοοικογενειακή βία».

Ο ηθοποιός αρνείται ότι την κακοποίησε και υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της κατέστρεψαν την καριέρα του και τη φήμη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA