Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Αδριανού μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5) στο «Στούντιο 4» για τη σχέση που είχε με τη μαμά της, τον χωρισμό των γονιών της, αλλά και για τη μοναδική σχέση που είχε με τον πατέρα της, τον ηθοποιό, Νίκο Βασταρδή.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Αδριανού: «Μου την "έπεσε" γιατρός προκειμένου να κάνει καλά τη μητέρα μου»

«Η μητέρα μου ήταν προχωρημένη, εγώ ήμουν συντηρητική. Ζούσε μόνη της, διάβαζε πολλή φιλοσοφία, έκανε διαλογισμό που τότε δεν το ξέραμε ότι υπάρχει. Χώρισαν όταν ήμουν ούτε δύο χρονών. Δεν τους έζησα σα ζευγάρι ποτέ. Η μητέρα μου ήταν και πολύ μοναχική, δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Ο πατέρας μου ήταν πολύ πιο ζεστός. Ωστόσο, δε μου είπαν ποτέ, "πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να κάνεις λεφτά, πρέπει να κάνεις καριέρα". Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, αλλά είχα πάρα πολλή επαφή με τον πατέρα μου σχεδόν κάθε μέρα», είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

Εξήγησε δε ότι οι δυο τους «Ήταν πέντε χρόνια παντρεμένοι πριν με αποκτήσουν. Ήταν πάρα πολύ νέοι και αυτό δημιουργούσε μια κόντρα και εκείνη την εποχή οι ηθοποιοί του θεάτρου ζούσαν δε ζούσαν, όλο αυτό ήταν ένα άγχος παραπάνω. Ο πατέρας μου ήταν και ένας γοητευτικός άνδρας που είχε τις κατακτήσεις του. Η μητέρα μου αν και πάρα πολύ όμορφη, τον ζήλευε».  

Στη συνέχεια η Άννα Αδριανού αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού της - από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά της - σε ηλικία 18 ετών από τροχαίο ατύχημα με μηχανή, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο η σχέση με τον πατέρα της, τον ηθοποιό, Νίκο Βασταρδή ήταν «ιδανική».

«Με τον πατέρα μου είχαμε μια ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι, να σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι και να το βοηθάει να γίνει καλύτερο, αλλά χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι. Ο πατέρας μου ήταν ιδανικός σε αυτό», ανέφερε η Άννα Αδριανού και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν με είχε θίξει, πάντα ήταν πάρα πολύ στοργικός και εκεί όσο τον χρειαζόμουν, αλλά είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής. Έλεγε "εγώ άμα με πάνε να με εκτελέσουν, θα χαρώ τη διαδρομή" και το εννοούσε γιατί τον έζησα μέχρι το τέλος του, στα χέρια μου πέθανε. Η ζωή έχει αξία μεγάλη και πρέπει να την αγαπάμε και να την τιμάμε όχι μόνο τα καλά της κομμάτια, γιατί αυτά είναι εύκολα, αλλά τα δέχομαι όλα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA