Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ συνεχίζεται και η ηθοποιός δήλωσε πως εξαιτίας της ο ρόλος της στο Aquaman 2 μίκρυνε αρκετά.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Johnny Depp - Amber Heard: Ο ηθοποιός αρνείται να την κοιτάξει λόγω μίας «υπόσχεσης» που της είχε δώσει

«Πάλεψα πολύ σκληρά για να παραμείνω στην ταινία. Δεν ήθελαν να με συμπεριλάβουν σε αυτή», δήλωσε στη δικαστική αίθουσα η Άμπερ Χερντ και πρόσθεσε: «Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά μου δόθηκαν νέες εκδοχές του σεναρίου όπου είχαν αφαιρέσει σκηνές δράσης που συμπεριλάμβαναν τον χαρακτήρα μου και έναν άλλο χαρακτήρα, χωρίς να δώσω κάποιο spoiler, δύο χαρακτήρες να μάχονται μεταξύ τους. Βασικά αφαίρεσαν ένα σωρό πράγματα από τον ρόλο μου».

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα στα social media έχει στηθεί «λαϊκό δικαστήριο» με τους χρήστες να καταδικάζουν τη Χερντ και να ζητούν την απομάκρυνση της από την ταινία Aquaman 2. Συνολικά, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια υπογραφές με αποτέλεσμα η Warner Bros να την αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό της, όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο. Η Χερντ διευκρίνισε πως οι επαφές της με τη Warner σταμάτησαν μόλις οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ την αποκάλεσαν «ψεύτρα»

Το Aquaman 2 - ή αλλιώς «Aquaman και Το Χαμένο Βασίλειο» - αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάρτιο του 2023 και ο ρόλος της Χερντ λέγεται ότι έχει περιοριστεί σε δέκα συνολικά λεπτά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA