Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Καστάνη, θα μιλήσει στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοικτά» το βράδυ της Πέμπτης (26/5) - μεταξύ άλλων - για το ελληνικό #MeToo και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε αν και όχι στο θέατρο.

Διαβάστε ακόμη: Λένα Δροσάκη: Αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές

«Με έπαιρναν από όλες τις εκπομπές να μιλήσω για το #MeToo και τους έλεγα ότι "δεν έχω να πω κάτι γιατί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, συμβαίνει σε όλους τους χώρους". Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη ζωή μου, το είπα, αλλά ποτέ στο θέατρο. Η μόνη περίπτωση που ήξερα είναι μια συνάδελφος, η οποία μου είχε εξομολογηθεί κάτι που ήταν το πιο light. Μου το είχε εξομολογηθεί αυτό το 2015.

Αυτός ο άνθρωπος τότε, μου πρότεινε να συνεργαστούμε και με πολύ ωραίο τρόπο το απέφυγα γιατί μου είχε πει μία συνάδελφος κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν συνεργάστηκα με αυτόν τον άνθρωπο. Η συνάδελφος, μάλιστα, μου είχε πει ότι είχε βουίξει ο τόπος, ότι το είχε κάνει και σε άλλες. Μου το εκμυστηρεύτηκε όταν τρώγαμε πρωινό σε μια περιοδεία», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA