Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στη Μύκονο σχεδιάζοντας το νέο επιχειρηματικό της βήμα και έπεσε θύμα κλοπής. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή έγινε το βράδυ του Σαββάτου ενώ η ίδια ήταν βόλτα παρέα με φίλους. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας που ήταν ανασφάλιστο.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Βαρδής: «Με τον πατέρα μου ήμασταν άγνωστοι, είχαμε επιφανειακή σχέση»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές έκαναν το σπίτι άνω κάτω και σύμφωνα με την ίδια άρπαξαν χρυσαφικά αξίας περίπου 4.000 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ. Σύμφωνα με την Μαρίνα Πατούλη, εκλάπη και το κλειδί πολυτελούς αυτοκινήτου.

Μαρίνα Πατούλη: Η μπουτίκ στη Μύκονο 

Η Μαρίνα Πατούλη έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια. Η τέως δημοτική σύμβουλος Πεύκης και πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα,  ετοιμάζεται να ανοίξει τη μπουτίκ «Princess Marina 11 2 11». Το όνομα της μπουτίκ δεν είναι τυχαίο, με τις ημερομηνίες να είναι σηµαδιακές, αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η Μαρίνα Πατούλη και την γιορτή του ο Βλάσσης Χολέβας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA