Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι», είναι η απάντηση που δίνει η Χριστίνα Μπόμπα στους κακεντρεχείς που νομίζουν ότι μπορούν μέσω των social media να... στάζουν δημόσια χολή, γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Μιλάνο ανήρτησε φωτογραφίες με βαθύ ντεκολτέ και αμέσως οι «άγνωστοι» στα social media έσπευσαν να της γράψουν σχόλια όπως «πού άφησες τα παιδιά σου;» «εσύ δεν είσαι μάνα» κ.λπ..

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Ξέφυγαν τα σχόλια στο Instagram για την εμφάνισή της - Την αμφισβήτησαν ως μητέρα

Ομως, η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε κατευθείαν την απάντησή της. «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας, επειδή ήμουν σ' ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης, έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;». Και πρώτος ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, ο Σάκης Τανιμανίδης, τη στήριξε, γράφοντας: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια».

Μάλιστα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και προς όλες τις γυναίκες με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα. «Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Χριστίνα Μπόμπα: «Ολοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε»

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του πατέρα του, Παναγιώτη, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/5), ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του. To ζευγάρι μίλησε στις κάμερες, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν φυσικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, λόγω των φωτογραφιών με το ντεκολτέ της και το επαγγελματικό της ταξίδι στο Μιλάνο

«Δεν συνηθίζω ν' απαντάω σε σχόλια απλώς, όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων. Ευτυχώς είναι η εξαίρεση. Θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media και με ακούει αρκετός κόσμος, ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Με τη σειρά του, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν ν' αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι, ενώ δεν πρέπει ν' ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας, καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Μπράβο της. Είμαι περήφανος για εκείνη».

Η Χριστίνα Μπόμπα, όμως, επανήλθε, και με ανάρτησή της, επισημαίνει: «Είμαι συγκινημένη από χθες που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα. Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ό,τι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος».

https://www.instagram.com/p/CeN0jurqlE4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA