Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σύννεφα» φαίνεται πως μαζεύονται στη σχέση του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως έπιασε τον σύζυγό της να την απατά. Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος, στο παλιό του σπίτι. Καθημερινά όμως έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Ζητά εναγωνίως μετρητά η ηθοποιός - Η περιουσία που έχει

Σύμφωνα με το ισπανικό Cuore, μία 20χρονη που δουλεύει ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων φέρεται πως είναι η αιτία για τον χωρισμό του πασίγνωστου ζευγαριού. Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με την 20χρονη αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί.

«Η Σακίρα τον έπιασε στα πράσα με την 20χρονη και πλέον φαίνεται είναι θέμα χρόνου μέχρι να χωρίσουν οριστικά», υπογραμμίζει η ίδια πηγή. Ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Σακίρα σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Η Κολομβιανή πήγε πρόσφατα στην Ίμπιζα μαζί με τα παιδιά και χωρίς τον Ζεράρ ενώ στο μυαλό είναι και η απόφαση της Εισαγγελίας να ερευνήσει την υποτιθέμενη απάτη της ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ισπανία γράφουν ότι το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Σε συγχαίρω» έχει κρυφά μηνύματα για την κρίση της καλλιτέχνιδας με τον Πικέ. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι το δικό σου είναι ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA