Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φημολογούμενη διακοπή σχέσης της Σακίρα με τον Πικέ, επειδή τον έπιασε να την απατά. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 12 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τα ρεπορτάζ θέλουν τον Καταλανό ποδοσφαιριστή να έχει απατήσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια με 20χρονη σερβιτόρα, ενώ το πρωί της Παρασκευής διέρρευσε η δήλωση γνωστού μοντέλου από τη Βραζιλία που είπε πως «ο Πικέ μου έστελνε μηνύματα και με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου». Παρόλα αυτά, λίγοι θυμούνται ότι έτσι ξεκίνησε και η σχέση της Σακίρα με τον Πικέ, όταν εκείνη υπήρξε το «τρίτο πρόσωπο» σε σχέση του. 

Διαβάστε ακόμη: Ελον Μασκ: «Σταματήστε τις προσλήψεις παγκοσμίως» - Γιατί έχει κακό προαίσθημα για την οικονομία

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Νούρια Τομάς, όταν γνώρισε τη Σακίρα στη Νότια Αφρική. «Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2017 στη La Vanguardia,  η Τομάς. «Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο. Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά», είχε σημειώσει. Οι δυο τους είχαν σχέση από τον Μάρτιο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011.

https://www.instagram.com/p/Cb-wYWSM3-J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»

Ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σακίρα, είχε εξομολογηθεί: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο E! Online είχε πει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε». Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA