Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε ξανά τον Τζόνι Ντεπ ως... Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά τη δικαίωση του Αμερικανού ηθοποιού στην αγωγή κατά της πρώην συζύγου του, Αμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως τουλάχιστον εκτίμησε ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Disney, σύμφωνα με ρεπορτάζ του People.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Τέλος στις φήμες για σχέση με τη δικηγόρο του - Εμφανίστηκε με τον σύντροφό της 

Όπως αναφέρει το εν λόγω πρώην στέλεχος, η δικαστική νίκη του Ντέπ, ίσως επαναφέρει την καριέρα του στα επίπεδα που βρισκόταν και πριν από το δικαστήριο, όταν δηλαδή και η Χερντ τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Ερωτώμενο για το franchise των «Πειρατών» και εάν είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντεπ, το υψηλόβαθμο στέλεχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ανέφερε ότι ο 58χρονος ηθοποιός, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς τα λεφτά του box office που παίζονται στη μέση είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Τζόνι ως κάπτεν Τζακ Σπάροου. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Ντίσνει. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises», είπε.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντεπ έχει δηλώσει ήδη πως παρά το γεγονός ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου, απολύθηκε και δεν αποχώρησε, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA