Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και έδωσαν στην παρουσιάστρια το προσκλητήριο του γάμου τους. H Kατερίνα Καινούργιου αφού άνοιξε το δώρο που της έδωσε η Ιλάειρα Ζήση από την κολεξιόν των ρούχων που σχεδιάζει και... ενθουσιάστηκε, έδειξε το προσκλητήριο που κοστίζει 200 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και κατάφερα να το ξεπεράσω»

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε το προσκλητήριο μπροστά στην κάμερα το οποίο και χωρίζεται σε δυο μέρη. Αρχικά υπάρχει ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο και ύστερα ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass για να διαβαστεί.«Είναι πανάκριβο το plexiglass! Πόσο πλούσιος είσαι;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. «Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί. Μαυρίκιος και Ιλάειρα» αναφέρει χαρακτηριστικά το προσκλητήριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν του αρέσει το προσκλητήριο και αν θα πάει στον γάμο για να πάρει την απάντηση: «εξαιρετικό... αλλά δεν θα μπορέσω να πάω στον γάμο γιατί δεν αντέχω τέτοιες συγκινήσεις, έχω υποκείμενα νοσήματα». Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «εντάξει δεν πειράζει θα πάμε εμείς να σε εκπροσωπήσουμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA