Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ντοσιέ με σημειώσεις, που η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι πρόκειται για νέα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, απορρίφθηκε ήδη από τον δικαστή στην υπόθεση δυσφήμισής της.  Όπως γράφει η «Daily Mail», η ηθοποιός αποκάλυψε σημειώσεις ετών που είχε κρατήσει ο ψυχολόγος της και οι οποίες περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια, όπως ισχυρίζεται η Χερντ, τις περιπτώσεις που ο Ντεπ τη «χτύπησε, την έριξε στον τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει». 

Διαβάστε ακόμη: Λαβρόφ: Δεν εισβάλαμε στην Ουκρανία - Η Ρωσία δεν ντρέπεται για αυτό που είναι

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς της, ενώ θεώρησε τις συγκεκριμένες σημειώσεις απλά «φήμες» και απαγόρευσε στη νομική της ομάδα να υποβάλει τα έγγραφα ως αποδεικτικά στοιχεία.  Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη ηθοποιός επιμένει και μάλιστα παρέδωσε το ντοσιέ -με τις σημειώσεις από το 2011- στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ενόψει και της «εκρηκτικής» συνέντευξής της, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής. 

«Υπάρχουν πολλά χρόνια σημειώσεων που χρονολογούνται από το 2011 από την αρχή της σχέσης μου και τις πήρε ο γιατρός μου, στον οποίο μιλούσα για την κακοποίηση», λέει η Χερντ στο επίμαχο απόσπασμα. Τα όσα έγραφε φέρεται να αποδεικνύουν μεταξύ άλλων ότι ο Τζόνι Ντεπ «την χτύπησε και απείλησε να τη σκοτώσει». 

«Όσο ανόητο κι αν είναι να το λέω αυτό δυνατά, ο στόχος μου, το μόνο πράγμα στο οποίο μπορώ να ελπίζω σε αυτό το σημείο... Θέλω απλώς οι άνθρωποι να με βλέπουν ως άνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων. Η Γκάθρι επεσήμανε ότι η Χερντ είναι η μόνη γυναίκα που έχει υποβάλει ισχυρισμούς για κακοποίηση εναντίον του Ντεπ, εκφράζοντας έκπληξη που καμία άλλη δε μίλησε, αν είχε υπομείνει την ίδια βίαιη μεταχείριση. «Κοίτα τι μου συνέβη όταν βγήκα μπροστά. Θα ήθελες να πάθεις το ίδιο;» απάντησε η Χερντ.

Ωστόσο, η Χερντ λέει ότι «θα επιμείνει στην κατάθεσή της μέχρι την ημέρα του θανάτου της», επαναλαμβάνοντας τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στο άρθρο της Washington Post που πυροδότησε τη μαραθώνια δίκη των έξι εβδομάδων, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «επιζώσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA