Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας εκ των ενόρκων στην πολύκροτη δίκη μεταξύ των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ μίλησε στο «Good Morning, America» και αποκάλυψε ποια ήταν εκείνα τα στοιχεία που έκαναν τους ενόρκους να βγάλουν απόφαση υπέρ του Ντεπ αν και όλοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, πίστευαν πως και οι δύο πλευρές έχουν φταίξει για ό,τι συνέβη στο πρώην ζευγάρι.  

Διαβάστε ακόμη: Αμπερ Χερντ: «Με χτυπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει» - Επιμένει στις κατηγορίες για τον Τζόνι Ντεπ

«Και οι δύο είχαν κακοποιητική συμπεριφορά ο ένας προς τον άλλο. Δεν νομίζω πως κανείς από τους δύο είναι λάθος ή σωστός. Ωστόσο, για το βαθμό των πραγμάτων που κατέθετε η Χερντ, δεν υπήρχαν αρκετά ή καθόλου στοιχεία που να υποστήριζαν τα λεγόμενά της», τόνισε ο ένορκος.

Μάλιστα, η προσωπική του άποψη είναι ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν άσκησε ποτέ σωματική βία στην Άμπερ Χερντ και ότι αυτή ήταν η επιθετική μεταξύ των δύο, ενώ σχολίασε και τις καταθέσεις των δύο ηθοποιών. 

Κατά τη γνώμη του ο Τζόνι Ντεπ ήταν πιο στωικός, ενώ η Άμπερ Χερντ φαινόταν πιο συναισθηματική, βάζοντας κατά διαστήματα τα κλάματα και κοιτώντας τους ενόρκους συνεχώς, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση και χύνοντας συνέχεια «κροκοδείλια δάκρυα», όπως τα αποκάλεσαν. Το σημαντικό ήταν ότι έκριναν πιο όσα κατέθεσε  ο Τζόνι Ντεπ ήταν πολύ πιο «πιστευτά».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως οι ένορκοι δεν επηρεάστηκαν από όσα γράφονταν στα social media υπέρ του Τζόνι Ντεπ γιατί όπως εξήγησε, οι περισσότεροι ένορκοι δεν τα παρακολουθούσαν επίτηδες και μάλιστα, είχαν ζητήσει από όσους ενόρκους έκαναν χρήση των social media να μην τους λένε τι γράφουν εκεί οι χρήστες, ώστε να μην επηρεαστεί η κρίση τους.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA