Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμπσον θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Η 38χρονη τηλεπερσόνα και ο 31χρονος πρώην σύντροφός της περιμένουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της. Όπως αναφέρει το TMZ, το μωρό αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα, εάν δεν έχει ήδη έρθει στον κόσμο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη, την 4χρονη Τρου. Αν και η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από διάφορες δοκιμασίες, ειδικότερα μετά το σκάνδαλο του μπασκετμπολίστα με τη Μάραλι Νίκολς, με την οποία και απέκτησε έναν γιο, οι δυο τους αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Διαβάστε ακόμη: Kylie Jenner: Αποκάλυψε γιατί άλλαξε το όνομα του γιου της

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όπως υποστηρίζει το TMZ, η Κλόε Καρντάσιαν κι ο Τρίσταν Τόμπσον που την περασμένη σεζόν έπαιξε για τους Σικάγο Μπουλς στο NBA, φέρεται να πήραν την απόφαση να κάνουν και δεύτερο παιδί πριν από τον τελευταίο χωρισμό τους. Όπως είναι γνωστό, η Καρντάσιαν κι ο Τόμπσον ήταν ζευγάρι, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και χώρισαν εκ νέου, με την πρωταγωνίστρια του reality «The Kardashians» να τον κατηγορεί πως την απάτησε και μάλιστα με την Τζόρντιν Γουντς, μια από τις καλύτερες φίλες της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ.

https://www.instagram.com/p/CfkGlhFu9Cj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο τους έχουν ήδη ένα παιδί, την 4χρονη Τρου. Σε κάποια από τα επεισόδια αυτής της σεζόν του σόου «The Kardashians» η Κλόε κι ο Τρίσταν είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να επεκτείνουν την οικογένειά τους, αλλά αυτά τα σχέδια μπήκαν στον… πάγο όταν ο Τόμπσον άφησε έγκυο μια άλλη γυναίκα. Η Μάραλι Νίκολς γέννησε το γιο του Τόμπσον τον περασμένο Δεκέμβριο κι εκείνος αργότερα επιβεβαίωσε πως είναι ο πατέρας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κλόε Καρντάσιαν. Το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η Κλόε Καρντάσιαν, στο μεταξύ, ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν γυρισμάτων του επιτυχημένου reality που ακολουθεί τη ζωή της οικογένειάς της, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες της από τις διακοπές της σε πολυτελές σκάφος. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν κάποιες ημέρες, η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν βρήκε νέο σύντροφο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA