Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαϊδη, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και το βράδυ της Πέμπτης (14/7) πραγματοποιήθηκε η 93η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του. Ανάμεσά τους και η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη. Η υπερήφανη μαμά ήταν φυσικά εκεί και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή στην τελετή αποφοίτησης της Μελίνας, ήταν και ο νονός της 18χρονης και πολύ καλός φίλος της μητέρας της, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε στη σκηνή την κόρη της, Μελίνα και τραγούδησαν το «Αντικριστά»

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε μετ’ επαίνου, με έπαινο μουσικής. Η Δέσποινα Βανδή έλαμπε από ευτυχία για την επιτυχία της κόρης της και έκανε μία συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτηση. «Και τώρα μωρό μου αφεσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφεσου στις στιγμές σου, κυνηγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπαω μωρό μου!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA