Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, έχει τα γενέθλιά της σήμερα Σάββατο (16/7), αλλά τα περνάει μοναχικά, όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Espresso, αφού νοσεί βαριά από κορονοϊό και είναι σε καραντίνα. Μάλιστα, η Μαίρη Χρονοπούλου τα χαρακτήρισε «τα χειρότερα» και «τα πιο μοναχικά» γενέθλια της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισα τα φορέματά μου σε τρανς - Εχω βιώσει κακοποιητική σχέση

«Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι.

Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου», ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου και τόνισε πως «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA