Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ, επιβεβαιώνοντας τον γάμο της με τον Μπεν Αφλεκ. Αποκαλώντας την τελετή στο Λας Βέγκας «ακριβώς αυτό που θέλαμε», η σταρ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον γάμο τους. 

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ: Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με τον Μπεν Αφλεκ

https://www.instagram.com/p/CgJF2vYsw1W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo.

«Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)». «Αλλά τελικά ήταν ο καλύτερος γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας γάμος που είχαμε ονειρευτεί εδώ και πολύ καιρό και που έγινε πραγματικότητα».

https://share.tmz.com/watch/2022-07-17-071722-jennifer-lopez-ben-affleck-1455605/

«Είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη». συνέχισε η Λόπεζ. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες που την έχουμε σε αφθονία. Μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή που ποτέ δεν είχαμε περισσότερους λόγους να περιμένουμε με ανυπομονησία. Η αγάπη είναι ένα σπουδαίο πράγμα, ίσως το καλύτερο από τα πράγματα - και αξίζει να περιμένεις». Στη συνέχεια υπέγραψε με το όνομα του συζύγου της, γράφοντας: «Με αγάπη, κυρία Jennifer Lynn Affleck».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA