Μενού
  • Α-
  • Α+

Σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως γυρίζει ο Johnny Depp μετά τη δικαστική μάχη με την Amber Heard, καθώς δημοσιεύματα θέλουν τον Χολιγουντιανό σταρ να είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε ευδιάθετος ενώ έφτασε για πρόβα στο Arena Santa Giuliana στην Ιταλία την Κυριακή (17/7) και τον συνόδευε μια μυστηριώδης κοκκινομάλλα, γεγονός που έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, με τα δημοσιεύματα διεθνών μέσων ενημέρωσης να κάνουν λόγο για «νέα σύντροφο στη ζωή του».

Διαβάστε ακόμη: Αμπερ Χερντ: Συνεχίζει να κάνει χλιδάτη ζωή παρά τα εκατομμύρια που χρωστά στον Τζόνι Ντεπ

Ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της πρώην συζύγου της Αμπερ Χερντ, χαμογελούσε, ντυμένος με ένα λευκό μπλουζάκι, μπλε τζιν και καφέ καπέλο Fedora, με τη... μυστηριώδη κοκκινομάλα συνοδό του να περπατά πίσω του.

https://www.instagram.com/p/CgJN-zLuiqu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και η ταυτότητά της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για μια «μυστηριώδη γυναικεία παρουσία», η οποία θα μπορούσε να είναι η νέα του σύντροφος. Άλλωστε, πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που ο Johnny Depp κυκλοφόρησε δημόσια με κάποια γυναίκα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA