Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ο μπασκετμπολίστας του NBA -σύμφωνα με δημοσιεύματα- εθεάθη να ξεφαντώνει στη Μύκονο. Στις 13 Ιουλίου, ένας εκπρόσωπος της Κλόε ανακοίνωσε ότι η 4χρονη κόρη του ζευγαριού Τρου, θα αποκτήσει σύντομα νέο αδερφάκι. Ο ερχομός του παιδιού θα γίνει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και θα είναι αγόρι.

Διαβάστε ακόμη: Κλόε Καρντάσιαν: Θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Τρίσταν Τόμσον, μετά την απιστία και τον χωρισμό

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τρου θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Κλόε είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε ο εκπρόσωπος.

https://www.instagram.com/p/CQok4UlLuzJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αγοράκι αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα αλλά ο Τρίσταν Τόμσον,  βρίσκεται μίλια μακριά από την πρώην σύντροφό του, ενώ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και συγκεκριμένα είναι στη Μύκονο.

Το TMZ δημοσίευσε πρώτο ένα βίντεο από νυχτερινή έξοδο του μπασκετμπολίστα, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ με φίλους και αρκετά όμορφα κορίτσια. Αν και δεν απεικονίστηκε ούτε καταγράφηκε σε κάποιο καρέ, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Τόμπσον βγήκε στις 2:30 π.μ. και τράβηξε τα βλέμματα δύο κυριών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA