Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και για το πως αντέδρασε εκείνος όταν του ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο Survivor. Μιλώντσας στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε για τον σύντροφό της: «Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν του μιλάς, μπορεί να μην σε ακούει γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι του και του αποσπάται η προσοχή αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος κι έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το άγριο σπρώξιμο για ένα φιλί του Χρήστου Δάντη

Για το Survivor πρόσθεσε: «Ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor κι όταν το έμαθαν τρεις ημέρες πριν, φρίκαραν. Ένιωθαν ότι με αποχωρίζονται για πάντα αλλά εγώ δεν πτοήθηκα και κυνήγησα το όνειρό μου. Η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή. Με την πείνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι δεν τρώγαμε καθόλου, ζαλιζόμουν πάρα πολύ, είχα χάσει πάρα πολλά κιλά και το μόνο που με κρατούσε στο παιχνίδι για να μην αποχωρήσω ήταν η αγάπη του κόσμου και το πως έβλεπαν την Ασημίνα ως μαχήτρια, σαν «βουνό» -αυτό ήταν το ψευδώνυμό μου εκεί. Δεν ήθελα να τα παρατήσω».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA