Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα εξομολογητικοί εμφανίστηκαν οι δικηγόροι της Κολομβιανής τραγουδίστριας, Σακίρα, στο ισπανικό περιοδικό Informalia για την εξέλιξη της σχέσης της πελάτισσάς τους με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως τα φώτα της δημοσιότητας του ποδοσφαιριστή λόγω των εξόδων, των πάρτι και των ταξιδιών του, που αναπόφευκτα «επηρεάζουν τα δύο παιδιά του, που δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Βαρκελώνη».

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τα τρυφερά φιλιά στο Παρίσι - «Σαν δύο έφηβοι στο παγκάκι»

Συνεπώς, η Σακίρα επιθυμεί εδώ και μήνες να πάρει τα παιδιά της μόνιμα στο Μαϊάμι, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τον βαρύ «έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης. «Είναι η τέλεια πόλη για να περνούν απαρατήρητοι και μακριά από τον Τύπο», ανέφερε μια πηγή. «Τα παιδιά της θα μπορούσαν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή εκεί. Εξάλλου, έχουν εξαιρετικούς φίλους εκεί και θέλει αυτός ο χωρισμός να μην βλάψει τα παιδιά», πρόσθεσε. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη Marca, ο αμυντικός ίσως σκεφτεί να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Πικέ αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύντροφό του, να φύγει από την Ισπανία με τα παιδιά τους και να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα, δίνοντάς της την άδεια. Παράλληλα ανησυχεί ότι αν τα παιδιά του εγκαταλείψουν τη Βαρκελώνη, αυτό θα βλάψει τη σχέση τους με τον παππού και τη γιαγιά τους από την πλευρά του, καθώς μένουν δίπλα στο σπίτι τους στην Ισπανία.

https://www.instagram.com/p/CSe2GYzDvqF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA