Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 45χρονη Κέιτ Μος γύρισε το χρόνο πίσω σε συνέντευξή της στο BBC Radio 4 και θυμήθηκε όταν 33 χρόνια πριν σε ηλικία 15 ετών έφυγε τρέχοντας από φωτογράφιση όταν ο φωτογράφος της ζήτησε να βγάλει το σουτιέν της, ενώ σε άλλη φωτογράφιση αναγκάστηκε να πάρει βάλιουμ για να ανταπεξέλθει.

Διαβάστε ακόμη: Σακίρα: Διεκδικεί τα παιδιά από τον Πικέ - Θέλει να μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι

«Είχα μια φρικτή εμπειρία για έναν κατάλογο σουτιέν. Ήμουν μόλις 15 μάλλον και μου είπε: "Βγάλε το μπλουζάκι σου", και έβγαλα το μπλουζάκι μου. Και ήμουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου. Και είπε: "Βγάλε το σουτιέν σου" και ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας. Νομίζω ότι οξύνθηκε το ένστικτό μου. Μπορώ να καταλάβω ένα λάθος άτομο από μίλια μακριά», ανέφερε η Κέιτ Μος.

Μια ακόμα δύσκολη φωτογράφιση ήταν αυτή για το εξώφυλλο του περιοδικού The Face, η οποία ναι μεν έδωσε ώθηση την καριέρα της, όμως, η συνεργασία με τη φωτογράφο Κορίν Ντέι δεν ήταν καθόλου εύκολη. 

Η Κέιτ Μος αποκάλυψε πως «έκλαψα πολύ. Δεν ήθελα να βγάλω το μπλουζάκι μου. Ήμουν πραγματικά, πολύ συνειδητοποιημένη για το σώμα μου και μου έλεγε: "Αν δεν βγάλεις το μπλουζάκι σου, δεν θα σε κλείσω για το Elle", και έκλαιγα. Ήταν οδυνηρό γιατί ήταν η καλύτερή μου φίλη και την αγαπούσα πραγματικά, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο άτομο στη συνεργασία. Ωστόσο, οι εικόνες είναι καταπληκτικές. Πήρε αυτό που ήθελε και υπέφερα γι' αυτές, αλλά τελικά μου έκαναν ένα καλό. Μου άλλαξαν την καριέρα», τόνισε η Κέιτ Μος. 

Το 1992, στα γυρίσματα καμπάνιας εσωρούχων για τον Calvin Klein το 1992 με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, η οποία ήταν η πρώτη της μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, η Κέιτ Μος χρειάστηκε να πάρει βάλιουμ για να ξεπεράσει το άγχος που της προκαλούσε το ενδεχόμενο να ποζάρει τόπλες.

Η ίδια δεν έκρυψε πως πριν τη φωτογράφιση ένιωθε «σαν αντικείμενο, ευάλωτη και φοβισμένη». Γι’ αυτό το λόγο τώρα που η ίδια είναι και μάνατζερ μοντέλων, μεταξύ των οποίων και της 19χρονης κόρης της, Λίλα, η Κέιτ Μος της λέει ποτέ να μην κάνει κάτι άμα δεν θέλει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA