Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ανατροπή έκανε ο «βασιλιάς του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος, όπως μαρτυρά η τελευταία του ανάρτηση στο προφίλ του, αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και… παντρεύτηκε. 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια περιποίησης σώματος μετά τον γάμο με τον Ben Affleck

Ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμεναν από εκείνον οι followers του, αλλά να που ισχύει αφού ο Νταν Μπιλζέριαν πόσταρε μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε ντυμένο γαμπρό δίπλα σε μια εντυπωσιακή γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα - προς το παρόν - δεν έχει γίνει γνωστή. 

Το μόνο που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας είναι «επιτέλους τα κατάφερα» με τα likes να χτυπάνε «κόκκινο» και να κοντεύουν να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο μέσα σε μία ώρα, ενώ τα σχόλια και οι ευχές επίσης έπεσαν βροχή. 

https://www.instagram.com/p/CgbJezyOazL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την πληροφορία ότι παντρεύτηκε φέρεται - σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - να την έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Νταν Μπιλζέριαν, όμως, υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα followers του, οι οποίοι πιστεύουν ότι δεν είναι αυτός ο γαμπρός, αλλά απλά παρέδωσε τη νύφη σε κάποιον φίλο του και τους τρολάρει.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA