Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη στιγμή που η 19χρονη Τζέμα Όουεν, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μάικλ Οουεν, μπήκε στο βρετανικό Love Island, ο πατέρας της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της κόρης του. Ωστόσο, χθες Δευτέρα, την ημέρα του τελικού του ριάλιτι, στον οποίο η 19χρονη βγήκε δεύτερη, ο Μάικλ έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά, στέλνοντας ένα γλυκό μήνυμα. Σημειώνεται, ότι ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο επεισόδιο «Γνωρίστε τους γονείς» με τις φήμες να έλεγαν πως ο ποδοσφαιριστής είναι βαθιά απογοητευμένος με την επιλογή της κόρης του να συμμετέχει στο παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Όουεν: Έκλεισε τα μάτια στο… Twitter να μη δει τον αισθησιακό χορό της κόρης του, Τζέμα στο Love Island

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με την Τζέμα σε ένα οικογενειακό δείπνο και τη συνόδευσε με μια σύντομη αλλά γλυκιά λεζάντα που έγραφε: «Μας έκανε περήφανους». Και όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι απάντησε λιτά πως «το έκανε η γυναίκα μου για μένα». 

https://www.instagram.com/p/Cgu7cIJMQzq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δε θέλω να τη δω να φιλιέται με συμπαίκτη της»

Οι αντιδράσεις του πατέρα Όουεν τράβηξαν την προσοχή καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς δεν ήθελε να βλέπει την κόρη του να φλερτάρει και να φιλιέται δημοσίως. «Δεν είναι κάτι που κάθε πατέρας θέλει να βλέπει, έτσι δεν είναι;» είχε αναφέρει με απογοήτευση. 

Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί ότι αυτό που ανησυχούσε την κόρη του ενόψει της συμμετοχής της στο «Love Island» ήταν το ότι θα πρέπει να φιληθεί με πολλούς συμπαίκτες της, αν και δεν έκρυβε πως όσο περισσότερο παραμένει η κόρη του στο παιχνίδι τόσο πιο πολύ θα χαλάρωνε με το θέμα του φιλιού και όχι μόνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA