Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόλος έλξης για μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς ανάμεσα σε όσους επέλεξαν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η Claudia Schiffer και η Donatella Versace. Οι δύο κυρίες από τον χώρο της μόδας παρόλο που προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητες, δεν τα κατάφεραν, καθώς τις εντόπισε ο φακός της Soula Glamorous η οποία μέσα από τα stories της, ενημέρωσε για την παρουσία τους στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Το backstage βίντεο από το Survivor που δεν έπαιξε ποτέ στην τηλεόραση

Η Ντονατέλα Βερσάτσε βρίσκεται στην Υδρα και η Κλόντια Σίφερ στο Πόρτο Χέλι. Η σχεδιάστρια μόδας επιβιβάστηκε σε σκάφος και ήταν χαλαρά ντυμένη φορώντας φλοράλ κίτρινο σορτσάκι και μαύρο τοπ. Απαραίτητο αξεσουάρ η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της και γυαλιά ηλίου. Η Κλόντια Σίφερ φορούσε ένα ριγέ φόρεμα και μεγάλα λευκά γυαλιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA