Πόλος έλξης για μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς ανάμεσα σε όσους επέλεξαν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η Claudia Schiffer και η Donatella Versace. Οι δύο κυρίες από τον χώρο της μόδας παρόλο που προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητες, δεν τα κατάφεραν, καθώς τις εντόπισε ο φακός της Soula Glamorous η οποία μέσα από τα stories της, ενημέρωσε για την παρουσία τους στη χώρα μας.
Διαβάστε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Το backstage βίντεο από το Survivor που δεν έπαιξε ποτέ στην τηλεόραση


Η Ντονατέλα Βερσάτσε βρίσκεται στην Υδρα και η Κλόντια Σίφερ στο Πόρτο Χέλι. Η σχεδιάστρια μόδας επιβιβάστηκε σε σκάφος και ήταν χαλαρά ντυμένη φορώντας φλοράλ κίτρινο σορτσάκι και μαύρο τοπ. Απαραίτητο αξεσουάρ η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της και γυαλιά ηλίου. Η Κλόντια Σίφερ φορούσε ένα ριγέ φόρεμα και μεγάλα λευκά γυαλιά.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.