Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Καλημέρα Ελλάδα» θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν για 31η συνεχή φορά, με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου και παρουσιαστή θα βρίσκεται φέτος η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετακόμισε από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, την Τετάρτη το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε και επίσημα την έλευση της δημοσιογράφου στην εκπομπή και στον αέρα κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό trailer που κάνει τον Γιώργο Παπαδάκη να θυμίζει... Φαίδωνα Γεωργίτση!

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Ξανά μαζί μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, στον αέρα βγήκε το πρώτο trailer της εκπομπής για τη νέα σεζόν το οποίο μάλιστα προκάλεσε κάποια ερωτηματικά. Σε αυτό ο παρουσιαστής ξυρίζεται στον καθρέφτη του και ακούγεται μια φωνή που λέει «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» θυμίζοντας την ατάκα από την κλασική ελληνική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA