Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνεις για διακοπές της και φορτίζει τις μπαταρίες της περνώντας όμορφες στιγμές με τους καλούς της φίλους στη Μύκονο αλλά και σε άλλους προορισμούς, λίγο πριν επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει αμακιγιάριστη στις διακοπές της - «Είχατε δίκιο, δεν χρειάζομαι φίλτρα»

https://www.instagram.com/p/Cg2WcdQLocA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, μια follower της έγραψε: «Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει το αρνητικό σχόλιο απαντώντας: «Γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη #not».

Η παρουσιάστρια όμως δέχτηκε και πληθώρα θετικών μηνυμάτων στη συνέχεια, κάτι που σχολίασε σε νέο story της: «Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι… ΚΥΡΙΕΣ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA