Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσε για την κατάσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος βρέθηκε στο χειρουργείο. «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του. Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει πάνω στο φουσκωτό και αποκαλύπτει ποια νησιά του Ιονίου θα επισκεφθεί

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας» έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

https://www.instagram.com/p/Cg4XWNWohpz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός μουσικός και η αγαπημένη του, δεν θέλησαν να γνωστοποιήσουν τους λόγους που βρέθηκε στο χειρουργείο, ωστόσο ο γάμος τους θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό στην Κύπρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA