Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρίτα Όρα μάλλον δεν πηγαίνει να ψωνίσει μόνη της φρούτα και για αυτό κατάφερε να μπερδέψει το ροδάκινο με… σκονισμένο μήλο. Η ποπ σταρ βγήκε στην εκπομπή «The Big Breakfast» για να προβάλλει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Barricades», αλλά ρωτήθηκε και τι τρώει στα γυρίσματα του μουσικού ριάλιτι The Masked Singer.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Μεντί για 8 βιασμούς: «Κλείδωνε νεαρές κοπέλες στη βίλα για να τις βιάζει»

– Κοίτα αυτό το σκονισμένο μήλο. Μπορείς να το δεις; Δεν νομίζω καν ότι είναι μήλο, μάλλον είναι ζαρωμένο αχλάδι.

– Ρίτα συγνώμη που στο χαλάω αλλά αυτό είναι ροδάκινο, όχι μήλο.

– Είναι τρεις το πρωί παιδιά, χρειάζομαι ένα διάλειμμα παιδιά.

Η 30χρονη τραγουδίστρια απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στις φήμες ότι παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τάικα Ουατίτι, που σύμφωνα με τον σκανδαλοθηρικό Τύπο έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο.

Η καταγωγή της είναι αλβανοκοσοβαροσέρβικη. Είναι εγγονή του γνωστού Σέρβου σκηνοθέτη Μπεσίμ Σαχάτσιου, με τον μπαμπά της Μπεσνίκ και τη μαμά της Βέρα να φεύγουν από την Αλβανία το 1990 και να γεννάνε τη Ρίτα Όρα στο Κόσοβο. Το όνομα της το έδωσε ο παππούς που είχε έρωτα με την Ρίτα Χέιγουορθ. Η Όρα ακολούθησε παρόμοια πορεία με της Lipa, αφού πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει μουσική και από κει έκανε το μεγάλο μπαμ στα τέλη της προπερασμένης δεκαετίας.

Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα media για τις σχέσεις της με τους Κάλβιν Χάρις, Μπρούκλιν Μπέκαμ, Μπρούνο Μαρς, Ρομπ Καρντάσιαν, Άντριου Γκάρφιλντ και την Κάρα Ντελεβίν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA