Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέους δικηγόρους προσέλαβε η Άμπερ Χερντ, η οποία σκοπεύει να κάνει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης - της 1ης Ιουνίου - στη διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ που την έκρινε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμηση και την υποχρέωνε αρχικά να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ξαναπαντρεύονται το Σάββατο σε γαμήλια τελετή - υπερπαραγωγή και τριήμερο πάρτι

Μπορεί το τελικό ποσό της αποζημίωσης που καλείται η Χερντ στον Ντεπ να μην ξεπερνά πλέον τα πέντε εκατομμύρια, όμως, η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει ούτε αυτά. 

Μάλιστα, απέλυσε την επί χρόνια δικηγόρο της, Ιλέιν Μπρέντεχοφτ, και ανέθεσε στους δικηγόρους Ντέιβιντ Λ. Άξελροντ και Τζέι Γουορντ Μπράουν της εταιρείας «Μπάλαντ Σπαρ» να αναλάβουν πλέον τη νομική εκπροσώπησή της και να προχωρήσουν στην έφεση. 

«Όταν πρόκειται για την προστασία του θεμελιώδους δικαιώματος της Ελευθερίας του Λόγου, θεωρούμε την απόφαση της επιτροπής των ενόρκων - παραφράζοντας ένα διάσημο απόφθεγμα – "όχι ως την αρχή του τέλους, αλλά απλώς ως το τέλος της αρχής"», ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της Χερντ, προσθέτοντας πως «ένα διαφορετικό δικαστήριο δικαιολογεί διαφορετική εκπροσώπηση, ειδικότερα εφόσον νέα στοιχεία έρχονται τώρα στο φως».

Από πλευράς τους οι δικηγόροι της ηθοποιού σε κοινή τους ανακοίνωση τόνισαν πως:  

«Χαιρετίζουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την κα. Χερντ σε αυτήν την έφεση, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση με σημαντικές επιπτώσεις της Πρώτης Τροποποίησης για κάθε Αμερικανό. Είμαστε βέβαιοι ότι το Εφετείο θα εφαρμόσει σωστά τον νόμο, θα ανατρέψει την απόφαση που έχει βγει σε βάρος της κυρίας Χερντ και θα επιβεβαιώσει τις θεμελιώδεις αρχές της Ελευθερίας του Λόγου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA