Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον περασμένο Νοέμβριο έλαβε τέλος με δικαστική απόφαση η κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια με την τραγουδίστρια να είναι πλέον ελεύθερη να αποφασίζει για τα πάντα στη ζωή της και όχι να αποφασίζει για λογαριασμό της ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς. Μπορεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα η τραγουδίστρια να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και να αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της και την κακή σχέση που έχει με την οικογένειά της, όμως, δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει το τι συνέβαινε στη ζωή της πίσω από τις κλειστές πόρτες τα τελευταία 13 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εκδίκηση από τον πρώην άντρα της που δημοσίευσε βίντεο από τσακωμό με τους γιους της

Κατά καιρούς τα μέλη της οικογένειάς της έχουν προβεί σε δηλώσεις, ενώ τελευταία μπήκε στο χορό και ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και πατέρας των δύο παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος δήλωσε ότι οι δύο γιοι τους δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τη μητέρα τους. Μάλιστα, οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανεβάζει εκείνη στο Instagram φέρονται να είναι η κύρια αιτία, ενώ ο Φέντερλαϊν δημοσίευσε και δύο παλαιότερα βίντεο όπου βλέπουμε την πριγκίπισσα της ποπ να τσακώνεται με τους γιους της. 

Η τελευταία αυτή κίνηση φέρεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι, σύμφωνα με το βρετανικό ΟΚ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα και κυρίως, θα «βάλει στη θέση τους» τον πατέρα της και τον πρώην σύζυγό της.  «Η Μπρίτνεϊ θέλει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια της», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της στο βρετανικό OK και συμπλήρωσε πως «Είναι έξαλλη με τον πατέρα της και έτοιμη να αντεπιτεθεί στον Κέβιν. Το γεγονός ότι έγραψε τα απομνημονεύματά της την έκανε να θέλει να είναι πιο ειλικρινής. Η Όπρα έχει επικοινωνήσει κρυφά με την Μπρίτνεϊ μέσω του δικηγόρου της με μια ανοιχτή προσφορά».

Ένας ακόμα λόγος που έκανε την Μπρίτνεϊ να εμπιστεύεται την Όπρα για αυτή τη συνέντευξη είναι ο τρόπος που εκείνη προσέγγισε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στην περσινή δική τους αποκαλυπτική συνέντευξη.  Ωστόσο, αν και αυτό το ενδεχόμενο είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους φαν της που ζητούν διακαώς από την Μπρίτνεϊ να μιλήσει ανοικτά για τη ζωή της ή έστω να κάνει ένα live στο Instagram για να τη δουν και να βεβαιωθούν ότι είναι καλά πλέον στη ζωή της, υπάρχουν και άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας που ανησυχούν για το κατά πόσο θα μπορέσει εκείνη να ανταποκριθεί σε μια τέτοια live συνέντευξη που σίγουρα θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.