Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φημολογία των προηγούμενων μηνών που ήθελε την Αντζελίνα Τζολί να κρύβεται με το όνομα «Τζέιν Ντόου» πίσω από τη μήνυση στο FBI με την οποία το κατηγορούσε ότι δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ παρά την καταγγελία ότι της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο το 2016, επιβεβαιώθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Εξαλλη η Britney Spears ετοιμάζει να δώσει συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ και να τους «κάψει» όλους

Σύμφωνα με το Puck, η Αντζελίνα Τζολί ήταν αυτή που όντως υπέβαλε τη μήνυση κατηγορώντας το FBI για «έλλειψη διαφάνειας» και ζητώντας να της δοθούν όλα τα έγγραφα που αφορούσαν τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται πως το 2016 κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Νίκαια της Γαλλίας στο Λος Άντζελες με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο και ενώ σε αυτό βρίσκονταν η ίδια, ο τότε σύζυγός της, Μπραντ Πιτ και τα έξι παιδιά τους, ο σταρ του Χόλιγουντ την οδήγησε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, την άρπαξε από το κεφάλι και τους ώμους, κατηγορώντας την ότι καταστρέφει την οικογένειά τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της Τζολί, στον έντονο καυγά τους ενεπλάκη και ο γιος τους, Μάντοξ, στον οποίο επιχείρησε να επιτεθεί ο Πιτ, αλλά τον σταμάτησε η ίδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον ώμο της. Η Τζολί είχε καταθέσει ακόμα πως ο Πιτ έχυσε πάνω της μπύρα, ενώ έπινε πριν ανεβούν στο αεροπλάνο.

Μετά από αυτό το περιστατικό η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, στέλνοντας στο FBI φωτογραφίες των τραυματισμών που ισχυρίζεται ότι είχε, όπως και καταθέσεις των παιδιών της. Ωστόσο, το γεγονός ότι το FBI δεν προχώρησε σε ποινική δίωξη κατά του Μπραντ Πιτ, την οδήγησε στο να υποβάλει μήνυση.

Να σημειωθεί πως η πλευρά του Μπραντ Πιτ διέψευσε τότε κατηγορηματικά την όποια άσκηση βίας από πλευράς του σταρ του Χόλιγουντ προς το γιο του, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν τον χτύπησε. 

Άτομο του περιβάλλοντός του, μιλώντας στη Daily Mail, δήλωσε πως η Τζολί δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται σε βάρος του Πιτ και ότι το έκανε για να λόγους δημοσιότητας και να κάνει κακό στη δημόσια εικόνα του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA