Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, αλλά και τον απλό κόσμο που τον αγαπούσε. Η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έδειξαν όλοι στην οικογένειά της, αλλά και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η οποία θα γίνει αύριο Τρίτη (23/8) στον Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ηθελε να γνωρίζει τα πάντα για τον καρκίνο - Θλίψη για τον θάνατό του

«Η οικογένειά μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23/8, στις 11.00, στην Αγγλικανική Εκκλησία Saint Paul Athens, στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. 

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την "Κιβωτό του Κόσμου". Η αποτέφρωσή του θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια», έγραψε σε story στο Instagram η Ιλένια Ουίλιαμς.

Μάλιστα, η ίδια «αποχαιρέτησε» τον πατέρα της την Κυριακή (21/8), ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους και τραγουδά, ενώ δίπλα της παίζει κιθάρα ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. «Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA