Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Σκωτία ταξίδεψε - σύμφωνα με το Hello - για το υπόλοιπο των καλοκαιρινών της διακοπών η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά της και όπως μαρτυρά βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η ίδια ταξίδεψε με εμπορική πτήση και όχι με ιδιωτικό τζετ. 

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck: Κοιμάται ξανά όρθιος μία μόλις μέρα μετά τον τριήμερο γάμο - υπερπαραγωγή με την Jennifer Lopez

Μαζί της ήταν τα δύο παιδιά της, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι, η νταντά τους και άτομα της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ ο φακός τη συνέλαβε την ώρα που αποβιβάζονταν από το αεροσκάφος, ώστε να επιβιβασθούν σε αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την ειδυλλιακή κατοικία της Βασίλισσας. 

Μάλιστα, θεωρείται πλέον παράδοση για τη Βασίλισσα Ελισάβετ να περνάει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ταξίδεψε χωριστά με το μεγαλύτερο παιδί τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ. 

Όπως έγραψε ο χρήστης του TikTok: «Σε μια πτήση για τη Σκωτία, η Κέιτ Μίντλετον, τα δύο παιδιά, η νταντά και η ασφάλειά της είναι δύο σειρές μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάρει ένα ιδιωτικό τζετ ή ελικόπτερο, αλλά παραμένει απλή, ταξίδεψε στην Οικονομική Θέση με αεροπλάνο. Σηκώθηκε δε στα μισά της πτήσης για να πάρει το iPad της κόρης της. Και ναι, ήταν καταπληκτική, μου χαμογέλασε κιόλας, γυρνώντας στη σειρά πίσω της για να μιλήσει στον γιο της. Κανείς στο αεροσκάφος δεν τράβηξε φωτογραφίες ή βίντεο. Μόνο μια μαμά που πήγαινε τα παιδιά της διακοπές για να δουν τη γιαγιά».

Να σημειωθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θεωρείται από τους Βρετανούς μία «σεμνή» παρουσία, η οποία προτιμά να ταξιδεύει με εμπορικές πτήσεις παρά με ιδιωτικά τζετ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA