Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πρώην κουνελάκια του Playboy και πρωταγωνίστριες του «The Girls Next Door», Μπρίτζετ Μάρκουαρντ και Χόλι Μάντισον, αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους τα μυστικά του μεγιστάνα, Χιου Χέφνερ και της κρεβατοκάμαράς του, αναφέρει δημοσίευμα της nypost. Όπως είπαν, οι δύο γυναίκες, οι οποίες στις αρχές των ‘00s ήταν στο φως της δημοσιότητας ως οι φίλες του Χέφνερ, ο Mr. Playboy είχε φτιάξει ένα χαρέμι που έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται σαν «κομμάτια κρέατος» κατά τη διάρκεια οργίων, στα οποία τους έδινε ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck: Κοιμάται ξανά όρθιος μία μόλις μέρα μετά τον τριήμερο γάμο - υπερπαραγωγή με την Jennifer Lopez

«Μπήκαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρά του και ήταν απλώς η καταστροφή», ανέφεραν. «Τα φώτα ήταν σβηστά και υπήρχαν μόνο δύο γιγάντιες οθόνες τηλεόρασης που έπαιζαν πορνό. Υπήρχαν τόσα σκουπίδια», είπε η Μάρκουαρντ, η οποία επιμένει ότι το Playboy Mansion είναι στοιχειωμένο. «Στο δωμάτιό υπήρχαν δονητές σε όλο το κρεβάτι», συνέχισε το πρώην κουνελάκι, τονίζοντας πως «Ποτέ πριν δεν είχα χρησιμοποιήσει δονητή».

Η 42χρονη Μάντισον, συμφώνησε, παρομοιάζοντας τον Χέφνερ με έναν «θησαυριστή», δηλαδή κάποιου που πάσχει από μια ψυχολογική διαταραχή, η οποία τον αναγκάζει να συλλέγει και να αποθηκεύει αντικείμενα, καταναγκαστικά και υπερβολικά. «Ήταν απλώς πιο "αποθησαυρισμένου" στυλ», εξήγησε.«Φαντάσου να νομίζεις ότι είσαι τόσο μεγάλος παίκτης και να φέρνεις όλα αυτά τα κορίτσια στο σπίτι και το δωμάτιό σου να μοιάζει με s-t», συνέχισε η Μάντισον. «Είναι η πιο εκκεντρική εκδοχή, κάποιου με το στρώμα στο πάτωμα και μια αφίσα Pulp Fiction».

«Σκέφτηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να δω τι συνέβαινε, να δω αν ένιωθα άνετα με αυτό», θυμάται η Μάντισον από την πρώτη φορά που έπεσε στο κρεβάτι του Χεφ μαζί με τις γυναίκες του. «Θυμάμαι ότι ένιωθα τόσο χυδαία και τόσο χρησιμοποιημένη. Ήμουν απλά ένα ακόμα "κομμάτι κρέας" κάτω από τα σεντόνια του», δήλωσε.Η Μάντισον παρομοίασε τον Χέφνερ με ένα «βαμπίρ» στο ντοκιμαντέρ A&E «The Secret Life of Playboy». Η σειρά, που έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο, άνοιξε την αυλαία της σεξουαλικής κακοποίησης των μοντέλων και φιλενάδων του γυμνού βαρόνου. «Ήταν πραγματικά αηδιαστικό για μένα που ο Χεφ δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει προστασία», είπε. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν μία που θα έκανε σεξ, χωρίς πραγματικά να το θέλει. Ένιωσα ταπεινωμένη από αυτό» συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA