Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες ημέρες η φημολογία γύρω από τους οποίους η Τζένιφερ Φλάβιν, σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 25 χρόνια γάμου έχει φουντώσει, ενώ ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι χώρισε ύστερα από έναν άγριο καυγά που αφορούσε την υιοθέτηση ενός Ροτβάιλερ. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε λοιπόν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και σε δηλώσεις του στο TMZ, τόνισε πως «Δεν τερματίσαμε τη σχέση με ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα». Βέβαια, παραδέχτηκε πως όντως δεν συμφωνούσαν όσον αφορά τη φροντίδα του σκύλου αφενός γιατί και οι δύο ζουν πότε στην Ανατολική και πότε στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ αφετέρου γιατί και ο ίδιος ταξιδεύει πάρα πολύ συχνά για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη: Sylvester Stallone: Αιτία διαζυγίου το Ροτβάιλερ που ήθελε να αγοράσει;

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Σταλόνε, ο πραγματικός λόγος του διαζυγίου είναι το γεγονός ότι «απλώς ακολούθησαμε πλέον διαφορετικές κατευθύνσεις», ενώ πρόσθεσε πως δεν θα μπορούσε να έχει «μεγαλύτερο σεβασμό στην Τζένιφερ» και ότι «Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

 

Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν έσβησε το τατουάζ της Τζένιφερ από το μπράτσο του εξαιτίας του διαζυγίου, αλλά στην πραγματικότητα πήγε να το ανανεώσει και να το κάνει καλύτερο, όμως, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν ωραίο και για αυτό το λόγο το κάλυψε με τατουάζ του σκύλου του. Συμπλήρωσε δε ότι το μεγάλο τατουάζ της Τζένιφερ στην πλάτη του υπάρχει ακόμα.  

Παράλληλα, ο Σταλόνε έκανε μία συμβολική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ανεβάζοντας ένα ζευγάρι σκισμένα παπούτσια από την εποχή που γύριζε την τελευταία ταινία «Ρόκι», τα οποία, όπως είπε τα κρατάει σαν μια υπενθύμιση στον εαυτό του ότι πρέπει να προχωράμε μπροστά όσο και αν κάτι μας πονάει. 

https://www.instagram.com/p/ChmtPQ7uPF_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτό μπορεί να φαίνεται ανόητο σε μερικούς ανθρώπους, αλλά τα κρατάω για υπενθύμιση. Όταν έκανα το τελευταίο Ρόκι Μπαλμπόα, όταν πάλευα με τον Μέισον Ντίξον και όλα αυτά, έσπασα δύο δάχτυλα των ποδιών μου, τα έσπασα στη μέση, δεν μπορούσαν καν να βάλουν το πόδι μου στα παπούτσια μου. Σε ολόκληρη τη χορογραφία και τις προπονήσεις για την ταινία, έκοψα το άνοιγμα του παπουτσιού μου για να μπει το πρησμένο πόδι μου και συνεχίσαμε να προχωράμε. Συνεχίσαμε να προχωράμε. 

Οπότε τα κρατάω σαν μια υπενθύμιση. Όταν κάτι πονάει, μερικές φορές, αυτό είναι καλός οιωνός. Γιατί όταν είναι πολύ εύκολο, συνήθως δεν είναι πολύ καλό. Τέλος πάντων, συνεχίστε να ρίχνετε γροθιές», είπε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην ανάρτησή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA