Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 73χρονος θρύλος της ροκ, Όζι Όσμπορν, δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε στο παρελθόν και τώρα μιλώντας στη Daily Star, αποκάλυψε τι συνέβη και αποφάσισε να κόψει μαχαίρι τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά. «Ζούσαμε με το συγκρότημα όλοι μαζί σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, κάναμε πρόβες εκεί, παίρναμε πολλά ναρκωτικά και φτιάξαμε ένα άλμπουμ: απλά τα πράγματα. Αυτές ήταν καλές στιγμές», δήλωσε αρχικά ο frontman των Black Sabbath και πρόσθεσε: 

Διαβάστε ακόμη: Σιλβέστερ Σταλόνε: Πρώτη αντίδραση για το διαζύγιο - Το τατουάζ της γυναίκας του που έγινε... σκύλος

.

«Εκείνη την εποχή, στην Αμερική οι άνθρωποι λάτρευαν να ρίχνουν παραισθησιογόνα στο ποτό σου. Κι εμένα δεν με πείραζε καθόλου. Συνήθιζα να καταπίνω ολόκληρες καρτέλες κάθε φορά. Αυτή η συνήθεια τελείωσε για μένα όταν επέστρεψα στην Αγγλία».

«Πήρα 10 ταμπλέτες LSD και μετά, πήγα βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί για περίπου μία ώρα και να μιλάω σε αυτό το άλογο», ενώ «στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για μένα το τέλος. Κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα», εξήγησε ο Όζι Όσμπορν. 

Σε συνέντευξή του πέρσι στο Variety ο ίδιος ανέφερε πως «Θα έπρεπε να είχα πεθάνει 1.000 φορές. Νόμιζα ότι θα έπαιρνα ναρκωτικά μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω», ενώ δεν δίστασε πως η εξάρτησή του δεν του επέτρεπε να είναι παρών στο μεγάλωμα των παιδιών του.

«Δεν έδινα δεκάρα, γιατί ήμουν φτιαγμένος. Είναι μια πολύ εγωιστική ασθένεια. Δεν το σκέφτεσαι επειδή είσαι φτιαγμένος, σε μια αλλοιωμένη κατάσταση», κατέληξε.

Μάλιστα, η σύζυγός του, Σάρον, δήλωσε με τη σειρά της στο Variety πως ανησυχούσε συχνά για εκείνον και για το αν θα επέστρεφε ζωντανός από τις περιοδείες του. «Ήμουν τρομοκρατημένη ότι θα αρρωστήσει τη νύχτα ή θα πέσει και θα χτυπήσει το κεφάλι του», είπε χαρακτηριστικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA