Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Καγιά, η οποία φέτος επέστρεψε στο τιμόνι της παρουσίασης του GNTM, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρικών της διακοπών και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι μοναδικές. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε τις τελευταίες της βουτιές λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Εκτέθηκε μετά από μία ακόμη αποτυχημένη επεξεργασία σε φωτογραφία της

Η fashion expert μετά από ένα χρόνο αποχής επιστρέφει στο GNTM, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα διάλειμμα για να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στα ελληνικά νησιά.

https://www.instagram.com/p/Ch4upY_qLSN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις διακοπές της όπου ποζάρει άλλοτε με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και σε άλλες με ένα μαύρο μπικίνι, τα οποία αναδεικνύουν το άψογο κορμί της, ενώ σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστή με την κόρη της Μπιάνκα μέσα στη θάλασσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA