Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Leonardo DiCaprio έκανε η Camila Morrone, η οποία εθεάθη στο Μπέβερλι Χιλς, όπου επισκέφτηκε ένα διαμέρισμα προτού ταξιδέψει για το Μαλιμπού, σύμφωνα με τη Daily Mail. Το 25χρονο μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός είχε κάνει το μεγάλο βήμα και είχε μετακομίσει με τον 47χρονο σταρ του Χόλιγουντ, και τώρα συναντήθηκε με έναν μεσίτη προκειμένου να βρει νέο σπίτι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: Η τραγουδίστρια έφτιαξε «λίστα» με όλες τις απιστίες του - Στόχος η κηδεμονία

Οι εικόνες της έρχονται μετά τις πληροφορίες ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο είχε κάνει μια εμφάνιση με ένα 22χρονο μοντέλο από την Ουκρανία στο Σεν Τροπέ τον περασμένο Ιούλιο. Συγκεκριμένα συμμετείχε και σε ένα πάρτι στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας, στο οποίο παρούσα ήταν και η Μαρία Μπερέγκοβα (Maria Beregova), μια εντυπωσιακή 22χρονη από την Ουκρανία.

Η Μπερέγκοβα, που είναι το πατρικό της επώνυμο και το οποίο άρχισε να χρησιμοποιεί ξανά, πήγε στη νότια Γαλλία μετά τον χωρισμό της με τον 30χρονο Αχμέντ Μασούντ Αμπντελχαφίντ (Ahmed Masoud Abdelhafid), του οποίου ο παππούς ήταν κολλητός φίλος με τον για πολλά χρόνια ηγέτη της Λιβύης, τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.

https://www.instagram.com/p/CgtuAfHt_wr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Maria Beregova έφυγε για τη νότια Γαλλία μετά τον χωρισμό με τον σύζυγό της και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της εκεί φωτογραφήθηκε με τον 47χρονο ηθοποιό. Ο πρώην σύζυγος της Μπερέγκοβα διευθύνει μεγάλο οίκο μόδας στο Μονακό και είναι εγγονός ενός υπουργού Εσωτερικών και πιστού φίλου του Μουαμάρ Καντάφι. Ο Μασούντ Αμπντελχαφίντ ο πρεσβύτερος χαρακτηρίστηκε «δεξί χέρι» του Λίβυου δικτάτορα και μετά την ανατροπή του καθεστώτος φέρεται να διέφυγε στο Κάιρο της Αιγύπτου, όπου -σύμφωνα με τις αναφορές- πέθανε από ασθένεια το 2015.

Την ίδια ώρα, γλέντι έχει στηθεί στο Twitter με τα μηνύματα για τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχουν πάρει φωτιά. Πολλοί είχαν ήδη προβλέψει ότι ο ηθοποιός θα έδινε τέλος στη σχέση του με την Καμίλα Μορόνε εξαιτίας της ηλικίας της. Τα νέα του χωρισμού έβαλαν «φωτιά» στο Twitter με τους θαυμαστές να αρχίζουν τα αστεία για την… καταδικασμένη σχέση η οποία έληξε άδοξα μόλις έναν μήνα μετά τα γενέθλια της Μορόνε. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Τρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή: ο θάνατος, οι φόροι και ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο χωρίζει με την κοπέλα του προτού ο προμετωπιαίος φλοιός της αναπτυχθεί πλήρως», αστειεύτηκε ένας σχολιαστής. «Ας είμαστε όλοι το ίδιο σταθεροί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, όμως για λιγότερο ανατριχιαστικά πράγματα», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο βγαίνει με όλες τις κάτω των 25 με τις οποίες μπορεί πιθανόν για να μεταδώσει το μήνυμα για την κλιματική αλλαγή σε αυτούς που θα επηρεαστούν περισσότερο», αστειεύτηκε ένας τρίτος. «Δεν υπάρχει φαινόμενο σε αυτόν τον πλανήτη πιο αξιόπιστο από το γεγονός ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπρο χωρίζει με τις συντρόφους του μέχρι τα 25. Τα δεδομένα σου κόβουν την ανάσα», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA