Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Snik έδωσε τη δική του απάντηση για τα επεισόδια και τον ξύλο που έπεσε σε κλαμπ της Κατερίνης, όπου είχε live. Οπως είπε ο Snik, μέσα από στόρι του στο Instagram, μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε, καθώς τους πετούσαν μπουκάλια.

Οπως είπε ο Snik, που φαίνεται να μην μετανιώνει για το ξύλο που έπεσε, «ήταν λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια». «Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα». Ο Snik μπορεί να ζητάει «συγγνώμη» αλλά υποστηρίζει τη χρήση βίας, αφού λέει ότι «δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».

https://streamable.com/p1mz85
https://streamable.com/3bb4hs

Snik: Πώς έπεσε το άγριο ξύλο στην Κατερίνη

Η παρέα του τράπερ ενεπλάκη σε καυγά με μια άλλη παρέα θαμώνων που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεσαν... βροχή, ενώ κάποιοι από τους εμπλέκομενους εκτόξευσαν και καρέκλες, ενώ ο κόσμος που ήταν στο μαγαζί ούρλιαζε από φόβο. Κάποιοι «οπλίστηκαν» και με ποτήρια, με τις εικόνες που βλέπουν το «φως» να σοκάρουν. Μάλιστα, από τα ποτήρια που έπεφταν εκατέρωθεν, ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε με το πρόσωπό του να έχει γεμίσει αίματα.

Ο διευθυντής του pierianews.gr, Άκης Ρούσσος, μιλώντας στο Mega, μεταφέρει το κλίμα του επεισοδίου στο κλαμπ της Κατερίνης. «Αυτοί οι άνθρωποι ψάχνονται σε κάθε live για φασαρία. Αυτή η μουσική μεταφέρει βία. Αυτή η μουσική δεν είναι καλλιτεχνία. Όταν μετά τις 04:00 το πρωί η μουσική δυνάμωσε, άρχισε να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στα άτομα του Snik και τους ανθρώπους του μαγαζιού. Όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια, ο κόσμος έτρεχε να βγει από το μαγαζί για να σωθεί. Πέντε άτομα βρέθηκαν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους μια ανήλικη κοπέλα. Χρειάζεται λήψη μέτρων, το θέμα είναι βαθύτερο. Υπήρχαν τραυματισμένοι, αλλά εξαφανίστηκαν για να γλιτώσουν το 48ωρο του αυτοφώρου. Μιλάμε για χούλιγκαν της μουσικής.

Τι έκανε πριν από τα έκτροπα στο κλαμπ

Ο Snik και η παρέα του είχαν φτάσει από νωρίς στην Κατερίνηέκαναν στάση για φαγητό, από όπου μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό story στο Instagram ο τράπερ και στη συνέχεια μετέβησαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου θα έδινε συναυλία ο Snik. Μάλιστα, αρκετός ήταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο προκειμένου να απολαύσει τον τραγουδιστή, αλλά τελικά η βραδιά πήρε πολύ άσχημη τροπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA